BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ще ремонтират покрития пазар във Венец

Снимка: Община Венец

Обществена поръчка с предмет „Ремонт и внедряване на мерки за енергийна ефективност в сградата на съществуващ покрит пазар в УПИ II, кв. 23 по плана на село Венец” е обявила Община Венец.
Сред предвидените дейности са цялостна подмяна на покрива на сградата, която е с разгъната застроена площ от 290 кв. м, надзиждане на външните ограждащи стени с газобетонни блокчета и санирането им с топлоизолационен материал, подмяна на дървената дограма с алуминиева, изграждане на преносима сгъваема рампа за осигуряване на достъп до сградата, обновяване на осветителната инсталация, монтиране на климатици, поставяне на алуминиеви интериорни врати, демонтаж на съществуваща беседка и поставяне на нова алуминиева с размери 6.00/6.00 м и др.
Реализацията на ремонта трябва да приключи в рамките на 30 календарни дни.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е 181 028 лв., осигурени от бюджета на Община Венец.
Крайният срок за подаване на оферти изтича на 23 юни.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладите таланти на „Шумен 2007“ с достойно представяне на турнир в Кърджали
Следваща статияЛетни занимания за децата в Шумен










loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!