BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С 500 000 лева купуват техника и съдове за отпадъци за Шумен, Велики Преслав и Смядово

Регионалното сдружение за управление на отпадъците (РСУО) одобри исканите от общините Шумен, Велики Преслав и Смядово общо 500 000 лева за закупуване на техника и съдове за отпадъци. Това стана ясно след днешното работно заседание на Сдружението, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен. Средствата са от сметката към РИОСВ-Шумен, получени от отчисленията по Наредба №7.
С 400 000 лева от тях Община Шумен ще закупи специализирана техника за събиране на растителни и строителни отпадъци.
Членовете на Регионалното сдружение подкрепиха искането на Община Велики Преслав за разходване на 85 000 лева за камион с бордова надстройка с кран също за обезпечаване на общинската система за управление на отпадъците.
По време на заседанието беше гласувано и предложението на Смядово да бъдат отпуснати 15 000 лева за закупуване на съдове за разделно събиране на биоотпадъци на територията на общината.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНационалните кръгове на ученическите олимпиади ще се проведат в края на юни

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!