BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията издирва 45-годишна шуменка

ОДМВР Шумен издирва Магдалена Кирилова Григорова на 45 години от Шумен. Около 19.00 часа вчера е напуснала защитено жилище ЗЖЛПР в Смядово и оттогава е в неизвестност. Това съобщиха от местното силово ведомство.
Григорова е поставена под пълно запрещение и се придвижва без лични документи. Има данни, че снощи е пристигнала в Шумен. Облечена е с бяла блуза, обута е в черен клин, носи черно шушляково яке с качулка. Висока е около 160 см, със зелени очи и дълга кестенява коса.Молим всички, които имат данни за местонахождението й да подадат сигнал на телефон 112 или в близкото полицейско управление.

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткрит урок по безопасност на движението за деца от Смядово

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!