BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

И БСП-Нови пазар даде червен картон на Нинова заради смазващия провал на изборите

Текстът е публикуван без авторка намеса от наша страна!

Позиция на Изпълнителното бюро на БСП-Нови пазар:
На проведено заседание на ИБ на БСП-Нови пазар на 09.04.2021 се взе следното решение:
Във връзка с поканата за среща с председатели на партийни организации смятаме, че такава среща е закъсняла в този формат.
Ние сме една от малкото общини в България, която има избран кмет от БСП и със самочувствието на победители за пореден път срещу основния ни опонент ГЕРБ, изразяваме следната позиция :
1. Процесите, които протичат на национално ниво влияят негативно върху нагласите на симпатизанти и членове на БСП и това се отразява на изборите.
2. Липсата на комуникация с партийните структури, както и едноличното Ви управление на партията доведе до отчайващите резултати на изборите.
3. Не беше взето мнението ни, преди да се определят водачите на листи и подреждането на самите листи.
4. Липсата на категорична подкрепа на президентската двойка за втори мандат отблъсна много от нашите членове и симпатизанти.
Госпожо Нинова, убедени сме в правотата на думите на Стефан Данаилов: “При провал на избори председателят благодари и си подава оставката! Не заради европейския модел, а защото така градим авторитет!“
Настояваме за свикване на извънреден конгрес, който обективно да оцени обстановката и да избере ново ръководство и председател на партията!

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!