BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна обществено обсъждане на парите за чистота и таксата за битови отпадъци в Нови пазар за 2022 година

Снимка: Община Нови пазар

Проект на решение за одобряване на план-сметката за необходимите разходи за сметопочистване и сметоизвозване и определяне на размера на таксата за битови отпадъци за населените места в община Нови пазар за 2022 г. е публикуван за обществено обсъждане. Това съобщиха от местната администрация.
Проектът предвижда план-сметката за чистотата да е 1 252 559 лв. От тях разходите за събиране и транспортиране на отпадъци да са 296 883 лв., за предварително третиране – 384 000 лв., за поддъражане на чистотата в населените места – 442 588 лв., за съдове за строителни отпадъци – 26 200 лв. Планираните приходи са в размер на 990 000 лв., а разликата от 242 406 лв. да бъде за сметка на други общински приходи. Предлага се още таксата за битови отпадъци да запази размера си, който не е променян от 2014 г.
Писмени становища и предложения по проекта ще се приемат в Центъра за информация и услуги на граждани и юридически лица в Община Нови пазар и на имейл: npazar@ikon.bg от днес до 9 декември.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочина проф. дхн Галин Петров, бивш ректор на ШУ

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!