BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Детски благотворителен базар събра над 1 200 лева в помощ на МБАЛ-Шумен

Снимка: ЦПЛР – ОДК

Пролетният благотворителен базар “И ние можем да помогнем” на школи от ЦПЛР – ОДК “Анастас Стоянов” в Шумен успя да събере сумата от 1 233 лева и 25 стотинки, които днес бяха дарени за COVID отделението на МБАЛ-Шумен. Това съобщиха от ЦПЛР – ОДК.
Инициативата се проведе за втора поредна година в периода от 22 февруари до 15 март. В него със свои ръчно изработени изделия участие взеха възпитаниците на всички школи към ОДК, както деца и ученици от детски градини и училища от област Шумен. За благотворителна разпродажба бяха предложени и част от изделията, които участваха в XXV-тото издание на Регионален конкурс „Пижо и Пенда“.
Директорът на МБАЛ Шумен – Д-р Димитър Костов благодари на всички деца, които помогнаха в осъществяването на инициативата. Средствата ще бъдат използвани за закупуването на допълнителни предпазни средства за медиците в МБАЛ-Шумен.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия781 безработни от област Шумен са започнали работа през март

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!