BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Възрастна жена и 17-годишно момиче в болница след удар между БМВ и учебна Тойота

Удар между БМВ и учебен автомобил „Тойота“ Корола Версо с шуменска регистрация прати 17-годишно момиче и 65-годишна жена в шуменската болница.

Според информацията учебният автомобил, управляван от 69-годишен водач, се движел по панорамния път за паметника, а БМВ-то, с 21-годишен водач зад волана в посока към града. Намалената видимост и хлъзгавия път станали причина за инцидента.

В МБАЛ Шумен са откарани двамата водачи и спътничките им 65-годишна жена, която е с фрактури на четири ребра в ляво лява раменна кост и бедрена кост в ляво и 17-годишно момиче, пътувал в БМВ-то, което е с фрактура на раменна кост.

По първоначална информация водачът на БМВ-то навлязъл в лентата за насрещно движение на спускане от паметника към града. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. И двамата са правоспособни.

Движението в участъка е затруднено.

shumenonline.bg

 

 

Материалът Възрастна жена и 17-годишно момиче в болница след удар между БМВ и учебна Тойота е публикуван за пръв път на Shumen Online – Новини от Шумен и региона.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!