BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Любомир Христов оглави листата на ГЕРБ

Любомир Христов: Време е да спрем експериментите в управлението на държавата

Пълна листа от 12 кандидати за народни представители регистрира коалиция „ГЕРБ-СДС“ от 30 МИР – Шумен за участие в предсрочните парламентарни избори на 9-ти юни.

„В този празничен ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец, ние регистрираме листата ни с кандидати за народни представители, с пожеланието за победа в предстоящите предсрочни избори на 9 юни. Този ден напомня на всички българи за честта и достойнство – изконни ценности за нашето общество, които в последните години са загърбени от управляващите. Време е да спрем експериментите в управлението на държавата и да върнем стабилността и доверието на хората в институциите.“, каза водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ – Шумен Любомир Христов.

Той коментира още, че в листата на коалиция „ГЕРБ-СДС“ – Шумен има четирима народни представители от различни мандати на НС. „В листата ни присъстват 4-ма народни представители, включително и аз, което е ясен знак за експертната основа, а освен това имаме представители и на местната законодателна власт, както в настоящия, така и в предходни мандати на Общинския съвет . Погледнете другите листи – никоя друга политическа сила няма такъв екип от хора с експертиза и опит. Един от приоритетите, които си поставяме е пътната инфраструктура. Ако искаме да имаме икономика, ако искаме да имаме туризъм, трябва да имаме пътища. Довършване на автомагистрала „Хемус“, рехабилитация на Ришки проход, постъпки за отварянето на Върбишки проход – това са част от целите, които си поставяме.“, допълни Любомир Христов.

Любомир Христов призова на 9 юни жителите на област Шумен да упражнят правото си на глас, защото се предопределя бъдещето не само на България, но и на Европа: „Ако искаме стабилна България, трябва да гласуваме за сигурна Европа.“, заяви Христов.

 

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в 30 МИР – Шумен:

  1. Любомир Христов – инженер
  2. Илтер Бейзатов – инженер
  3. Евгений Цанков – еколог
  4. Ралица Тодорова – адвокат
  5. Димитричка Недева – строителен инженер
  6. Димитър Александров – икономист
  7. Кристиян Механджийски – мениджър
  8. Борис Иванов – хореограф
  9. Айсун Ибрямова – икономист
  10. Калина Петрова – HR Мениджър
  11. Стоян Тодоров – лекар
  12. Станчо Баев  – студент

 

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Материалът Любомир Христов оглави листата на ГЕРБ е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!