BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Три конкурса за Дните на града организира Община Нови пазар

Снимка: Цветанка Иванчева

Три конкурса за Дните на града, които ще започнат през следващата седмица, обявява Община Нови пазар, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Децата от община Нови пазар ще могат да участват с творби в категориите: „Литературно творчество”, „Изобразително изкуство” и „Мултимедия”.
Участниците в първата категория могат да представят стихотворение или есе на една от темите: „Моят град – моята крепост”, „Нови пазар – пътуване в бъдещето” или „Обичам моя роден град”. Есето трябва да е с обем до 3 600 знака, а за стихотворенията няма ограничение. Материалите ще се получават до 11 октомври, понеделник включително на имейл: p.dimitrov@novipazar.bg.
„Есен в моя град” е темата на категория „Изобразително изкуство”. В нея може да се участва с рисунки, апликации, колажи или други творби. Материалите се предават лично до 11 октомври включително в Общинската художествена галерия „Петър Персенгиев” в Нови пазар, ул. „Цар Освободител” № 4, от 9.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 18.00 ч.
За категория „Мултимедия” се очакват видео с продължителност до 5 минути, презентация влог или блог на тема „Моето градче – Нови пазар”. В нея може да покажат както любими места, така и идеи за промяна.
Участниците в трите категории ще бъдат разделени на четири възрастови групи: до 7 години, I-IV клас, V-VII клас и VIII-XII клас. Класираните на първите три места ще бъдат отличени с парични награди.
За допълнителна информация телефон: 088 806 8164.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИван Иванов отново ще води листата на БСП в Шумен

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!