BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сигналът: Заличени пътни знаци по републиканския път край Шумен

Скрийншот: Google maps

За заличени пътни знаци съобщи нашият читател Валери Димитров. В сигнала си до 24shumen.com той твърди, че пътни знаци са неразчитаеми още от 2018 година, според Гугъл мапс. До днес обаче никой не е взел мерки за полагането на нови.
В единия случай става въпрос за ограничителен знак за шофиране със скорост не по-висока от 40 километра в час, а в другия изобщо не става ясно.
Изтритите знаци са в отсечката от Пети километър в посока кръговото към разклона за квартал „Мътница“ и бившата фирма „Брадърс комерс“.
Димитров обясни, че подал сигнал в Областно пътно управление, но от държавното предприятие били лаконични: „Пари няма“!
Над табелата с ограничение за скоростта има само триъгълник.

Снимка: Валери Димитров

„Когато минавах по тази отсечка валеше дъжд. Видях само триъгълника, числото на долната табела е изтрито и не се разбира 4 или 40 е. При мъгла е абсурдно да се разчете какво е изписано на знака“, обясни Димитров. Опитал се да подаде сигнал в КАТ, но никой не вдигнал телефона.
Димитров сигнализира и за огромна дупка в настилката по улица „Софийско шосе“ в посока Пети километър, непосредствено преди завоя. „Когато валиq мястото се пълни с вода и създава предпоставки за тежки катастрофи“, категоричен е Димитров и напомня, че като съвестен гражданин си плаща данъците и би желал да живее в нормални условия.
От 24shumen.com потърсихме за отговор специалисти от АПИ. Единственото, което ни казаха, е да подадем сигнала на електронната поща на ведомството. Направихме го и очакваме отговор.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОнлайн конкурс за великденски картички, обяви НЧ „Тодор Петков“

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!