BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сблъсъци в парк „Росенец“ в деня на „масовото плажуване на охраняем плаж“

До сблъсъци между протестиращи и полиция се стигна в 12.00 часа в парк „Росенец“. Протестиращите се опитаха да стигнат до плажа, разкъсвайки живата полицейска верига.
„С недопускане на граждани до плажа се създава по-голямо напрежение. Спирането на хората е грешка“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов. Той е дал разрешение за протеста на „Демократична България“, а шефът на полицията обещал да създаде организация за достъп.
В същото време в парк „Росенец“ има хиляди активисти на ДПС. Най-добре са организирани активистите от областите Кърджали и Благоевград.
„Тук сме, за да не допуснем „Катуница“, каза пред камерата на bTV активист на ДПС.
Напрежението в района започна тази сутрин заради „деня на масовото ходене на охраняем плаж“ – и по суша, и по вода.
След вчерашното изявление на Бойко Борисов, все повече медии говорят за опити за създаване на етническо напрежение.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Нови пазар с план за развитие и програма за опазване на околната среда

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!