BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

РБ „Стилиян Чилингиров” получи дарение от футболен фен клуб

Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров” в Шумен получи дарение от Официалния фен клуб на „Арсенал” в България. Инициатива е част от национална кампания на регионалните клонове на организацията, с която нейни издания се предоставят на библиотеките в по-големите градове на страната. Дарени са екземпляри от книгите „Хладнокръвие и скорост” от Денис Бергкамп, „Треска за футбол” от Ник Хорнби и „Футболът, моят живот. Автобиография” от Иън Райт.
В „Хладнокръвие и скорост” е разказана историята на големия холандски нападател Бергкамп, който през периода 1995–2006 г. е основна фигура в клуба, печели седем трофея.
„Треска за футбол” е първият роман на Ник Хорнби. В него се разказва за психологията на английските футболни запалянковци. Романът става бестселър и получава награда за най-добра спортна книга на годината.
В книгата си Иън Райт говори за тежкото си детство, както и по теми като расизъм и шоубизнес, но най-вече за годините, когато във футбола на Острова имаше и много романтика. Разказани са и забавни истории от съблекалните на „Кристъл Палас”, „Арсенал” и английския национален отбор.
Трите книги вече са на разположение на читателите на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров”.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ Каспичан отмениха, а в Смядово ограничиха тържеството за 3-ти март
Следваща статияС флашмоб възпитаниците на СУ „Сава Доброплодни“ отбелязаха 3-ти март

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!