BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Промени в движението

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни дейности се въвежда временна организация на движение в различни райони на града, съобщават от пресцентъра на община Шумен.

Временен режим на движение с почасово пълно затваряне на движението в работни дни от 08:30ч. до 16:30ч. на северното платно на бул.“ Владайско въстание“ в участъка от ул. “Ивайло” до ул.“В. Петлешков“ за обект „Подмяна на магистрален водопровод“, за срок до 31.01.2024г. включително. Обходен маршрут: бул. “Вл. въстание.“ – ул.“Ивайло“ – ул.“Съединение“ – ул. “В. Петлешков“ – бул. “Вл. въстание“. Изпълнител на обекта е „Автомагистрали – Черно море“ АД Шумен.

Временен режим на движение без пълно затваряне на движението по бул. “Мадара“ в участък 8 от ул. “Калиакра“ до ул. “Мадара“ за обект „Изпълнение на основен ремонт на техническата инфраструктура за водоснабдяване на гр. Шумен“, за срок до 31.01.2024г. включително. Изпълнител на обекта е „Автомагистрали – Черно море“ АД Шумен.

Временен режим на движение без пълно затваряне на движението по бул. “Мадара“ в участък 3 по ул. “Вл. въстание“ от бул.  Ришки проход“ до ул. “Шуменска комуна“ за обект „Изпълнение на основен ремонт на техническата инфраструктура за водоснабдяване на гр. Шумен“, за срок до 31.01.2024г. включително. Изпълнител на обекта е „Автомагистрали – Черно море“ АД Шумен.

Временен режим на движение без пълно затваряне на движението по ул.“Индустриална“ в участък 6 от „Лида“ АД до „Метал“ AД за обект „Изпълнение на основен ремонт на техническата инфраструктура за водоснабдяване на гр. Шумен“, за срок до 31.01.2024г. включително. Изпълнител на обекта е „Автомагистрали – Черно море“ АД Шумен.

Промяната в организацията на движението е обозначена с необходимата вертикална сигнализация.

Материалът Промени в движението е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!