BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Празник за децата на Шумен

От Община Шумен напомнят, че събитията, посветени на Международния ден на детето, които бяха отложени заради лошото време, ще се състоят днес, 15 юни. С оглед на прогнозата за превалявания от дъжд отново в следобедните часове от общинската администрация съобщават, че проявите ще се проведат след спиране на валежите.

Програмата ще започне от 16.00 часа в Градската градина, където за децата са подготвени различни занимания: рисуване върху асфалт и на стативи, две полета на играта „Не се сърди, човече“, ателиета за редене на мозайки, апликации и изработване на маски, засаждане на цветя, низане на гривни и гердани, сцена на талантите, демонстрации по дърворезба.

Ще има и различни образователни игри, програмиране на роботи, както и спортни надпревари: слаломи с тротинетки, ролери, дартс и състезание с велосипеди, турнир по футбол на малки врати и демонстрации по карате и бокс.

По-късно, от 17.30 часа децата ще се забавляват с фокусника бате Данчо и с анимационните герои Том и Джери, принцеса Елза, Скуби-Ду и други.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!