BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Няма пострадали при катастрофата на ул. „Съединение“

В 16:54 часа е приет сигнал за възникнало верижно пътнотранспортно произшествие на ул.“Съединение“ в Шумен, близо до кръстовище с улица „Перущица“. Водач на лек автомобил Мерцедес с шуменска регистрация се движил по „Съединение“, забелязал паркиран на пътното платно лек автомобил, намалил скоростта си на движение,  и спрял.

Снимки: shumenonline.bg

Движещият се след него товарен автомобил също спрял, но третият водач, който бил зад волана на Тойота „Ландкрузер“ с варненска регистрация не успял да спре. Ударил автомобила пред него, в резултат на удара бил ударен и Мерцедеса. Пътниците в двата автомобила и водачите са прегледани в МБАЛ- Шумен. Няма данни за травматични увреждания. Произшествието е с материални щети. Водачите на трите автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол. Пробите са им отрицателни.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!