BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Лично дарение за жителите на община Върбица направи кметът Мердин Байрям

Снимка: Община Върбица

Пакети с хранителни продукти ще получат жителите на община Върбица за идващите светли празници Великден и Рамазан байрам. Те са лично дарение от кмета на общината Мердин Байрям. Това съобщиха от местната администрация.
“Много бих искал и силно се надявах тази година да продължим традициите на нашите срещи в навечерието на големите празници, но обстановката ни диктува отново извънредни правила които в името на здравето на всеки един от вас трябва да спазваме безприкословно! Тези срещи са от голямо значение за мен самия, а вероятно и за всеки от вас, защото личният контакт и личните пожелания за празниците не се заменят и са несравними с това което сме принудени да правим, но и мъдреците са казали, че по-ценно от здравето няма, и именно за това ще подходим както миналата година в грижа за нашето общо здраве. Огромното ми желание сега и за в бъдеще е да има повече здрави, щастливи и усмихнати хора, а вечно зло няма! След всяко зло идва и добро, и нека си пожелаем догодина да посрещаме празниците си в онази обстановка, която сме свикнали да възприемаме като наша традиция”, заяви кметът на Върбица Мердин Байрям.
Празнични пакети вече получиха жителите на село Методиево.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия1 157 нарушения на скоростните режими за седмица в Шуменско

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!