BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да залагаме на електронни спортове в Winbet?

Електронни спортове вече могат да се видят в почти всеки сайт за залози. Това са добре познатите на всички състезания с компютърни игри, при които се предлагат щедри наградни фондове. Един от букмейкърите, които прави силно впечатление с богатата си секция по е-спортове, се казва Winbet и Ви предлага да залагате на множество турнири с високи коефициенти. Как се залага на този вид спортове и всичко интересно за тях, можете да намерите в ревюто на Winbet в Casino Robots.

Какви електронни спортове има в Winbet?

Ако решите да си направите регистрация в Winbet ще можете да откриете цял куп е-спортове. За да го направите, е нужно да влезете в спортната секция и да изберете eSports. По всяка вероятност ще останете доволни от голямото разнообразие на турнири, които букмейкърът предлага. Спокойно можем да твърдим, че това е един от сайтовете в България, който предоставя най-много събития по електронни спортове от всяка част на земното кълбо.
За да заложите, просто трябва да изберете турнир, както и да прогнозирате кой от двата екипа ще спечели дадената игра. Имате и още един начин да залагате, а именно на краен победител в турнирите, като претендентите са изписани в специална страница и Вие избирате, кой ще бъде на първо място. Тръпката е много силна, както бихте могли да се уверите с очите си.
В сайта се предлагат състезания по известни стратегически и екшън игри, сред които StarCraft2, Dota2, Counter Strike GO, League of Legends и немалко други. Ако имате наблюдения върху някой от турнирите и участниците, ще можете да дадете вашата прогноза за края на събитията.

Промо оферта – електронни спортове в Winbet

От 04.05.2020 до 10.05.2020 от Уинбет предложиха промо оферта за турнир по електронни спортове. В него играчите трупат точки, докато залагат на е-спортове, а по-късно тези точки могат да бъдат превърнати в истински пари. Турнирът се играе за една седмица, като играчите трябва да залагат на игрите FIFA и / или CS:GO. Паричните награди са доста щедри и всеки може да прибави немалко пари в сметката си, стига да достигне до крайния успех в игрите.
Промоционалната оферта за електронни спортове изтича, но клиентите на Winbet могат да очакват нови е-спорт турнири, с които да получат още по-големи възнаграждения. Ето защо, ако сте привърженици на eSports, трябва да следите промоциите отблизо, за да извлечете максимума от тях. Очакваме с нетърпение и новите промо оферти по електронни спортове в Уинбет, а до тогава желаем на всички играчи успехи, усмивки и ведро настроение.

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Велики Преслав забрани брането на липов цвят в общината

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!