BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Енев” (Дибич) уверено води в Южната „А” Регионална футболна група – Шумен

„Хитрино” (Хитрино) – „Енев (Дибич) 0:2 Снимка: Салим Салих

В неделя се играха двубоите от поредния VI-ти кръг в Южна „А” Регионална футболна група – Шумен.
„Енев” (Дибич) – лидер в групата, гостува на „Хитрино” и в пряк двубой с конкурент за челото постигна пълен успех с 2:0. Двата гола за гостите реализира Михаил Неделчев – по един в двете полувремена. Дербито на кръга събра на стадиона в Хитрино близо 300 зрители. Хубавото за началото на октомври време бе предпоставка за бърза, динамична и атрактивна игра на два отбора, които винаги са в челото на класирането. Все пак гостите от Дибич бяха по-добрият тим и съвсем заслужено спечелиха двубоя.
„Чавдар 1926” (кв. „Дивдядово”) без проблеми спечели домакинската си среща с „Локомотив 2008” (Каспичан) с изразителното 5:0. Три от головете бяха реализирани в първата част на мача. „Герой” (Зайчино ореше) също победи категорично у дома „Олимпия” (Шумен). След равностойно първо полувреме, завършило с отбелязването само на 1 гол във вратата на шуменци, през втората част домакините успяха да реализират нови 3 гола за крайното 4:0. „Много пропуски пред вратата на „Олимпия”. Нашите момчета като че ли се надпреварваха кой повече ще пропусне пред противниковата врата”, отбелязаха любители на футболната игра от Зайчино ореше, останали доволни от категоричната победа. „Смядово” също постигна изразителна победа у дома срещу „Ендже” (Царев брод). Всички голове паднаха през първото полувреме като голмайстори за домакините бяха Георги Атанасов от дузпа, Георги Сираков и Християн Иванов. Новаци в групата премериха сили в Градище. Местният „Балкан 1965” спечели с изразителното 6:1 над гостите от „Ботев” (Каменяк) и се изкачи няколко места нагоре в класирането.
Две срещи не излъчиха победители. „Балкан” (Средня) и „Устрем” (Трем) можаха да реализират само по едно попадение в противниковата врата. Домакините реализираха гола си още в първата част на мача чрез Едис Ватансевер. Отпускане в редиците на „Балкан” през второто полувреме беше използвано от гостите за изравняване на резултата за крайното 1:1. След равностойна игра във Велики Преслав не беше реализиран гол на мача между „Велики Преслав” и „Заря 1962” (Звегор).
В този кръг „Върбица” почиваше и не прибави точки в актива си.
Резултати – VI кръг:
„Чавдар 1926” (кв. „Дивдядово”) – „Локомотив 2008” (Каспичан) 5:0
„Балкан” (Средня) – „Устрем (Трем) 1:1
„Хитрино” (Хитрино) – „Енев (Дибич) 0:2
„Герой” (Зайчино ореше) – „Олимпия (Шумен) 4:0
„Балкан 1965” (Градище) – „Ботев” (Каменяк) 6:1
„Велики Преслав” (В. Преслав) – „Заря 1962” (Звегор) 0:0
„Смядово” (Смядово) – „Ендже” (Царев брод) 3:1
„Върбица” (Върбица) почива
Салим Салих
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПлановите прекъсвания на електроенергията днес
Следваща статияПоследен ден за регистрация на инициативни комитети за изборите

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!