BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Доброволци от ВМРО се включват в косенето на тревни площи в Шумен

Доброволци от ВМРО-БНД в Шумен организират поредна акция за окосяване на тревните площи в града. Това съобщиха от местната организация на войводите.
Целта на кампанията е да се подпомогне Община Шумен в окосяването на тревните пространства след последните обилни валежи.
„Дъждовните дни доведоха до избуяването на тревата, а общинските служители не успяват да се справят навреме с окосяването й, което освен че застрашава здравето на шуменци, прави неизползваеми редица детски площадки и зони за отдих в нашия град, а в горещите дни те са естествените места за отдих на шуменци. Поради тази причина младите хора от патриотичната партия вече започнаха да реализират своята инициатива. ВМРО призовава гражданите да се включат в нея или да сигнализират за неокосени тревни площи в районите на пенсионерските клубове и на детските площадки“, се казва в обръщението на доброволците.
На телефонен номер 0882 466 374 гражданите могат да подават сигнали за неокосени тревни площи в Шумен.
„Нека направим своя град по-чист и уютен“, призовават от ВМРО-БНД в Шумен.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена от Иваново е новият случай на COVID-19 в Шуменско

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!