BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕРБ стартира процеса по номинации за народни представители

Номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на ГЕРБ ще се проведат от 26 януари до 8 февруари. Това реши на свое заседание Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съобщават от партията.

Номинациите ще се правят лично в офис на ГЕРБ или на официалната електронна поща на всяка една структура. Кандидати за народни представители, които са членове на ПП ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота.

Изпълнителната комисия на партията прие и критериите, на които да отговарят номинираните кандидати. След приключването на номинационните събрания, ИК ще направи детайлен преглед на всички номинации и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!