BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„АЛКОМЕТ“ АД: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МЕТАЛУРЗИ!

На 5-ти ноември от 60 години в България се отбелязва Денят на металурга. Обявен е за професионален празник на българските металурзи през 1963 година по повод влизането в експлоатация на Металургичния завод „Ленин“ в град Перник (1953 г.) и на Стопанския металургичен комбинат „Кремиковци“ (1963 г.).

„Алкомет“ АД отбеляза Деня на металурга на 3-ти ноември, като събра заедно работници, служители и приятели, създавайки едно вълнуващо събитие.

Денят започна с тържество, станало традиция в многогодишната история на Алкомет – изпращане на работници в заслужен отдих. Това са хора, отдали своя трудов живот за развитие на компанията,  жертвали много в личен план, за да бъде днес Алкомет това, което е. С много емоция, топлота и човешка гордост премина срещата. Мажоритарният собственик на завода Фикрет Индже им благодари сърдечно и топло за огромния им дял за развитието на фирмата и им връчи подаръци.

В по-късните часове „Алкомет“ събра своите служители на фирмено парти, което се превърна в истинско празненство. Дискотечна обстановка, балетно шоу и изключителното изпълнение на певицата Емилия направиха вечерта незабравима.

„Миналата година Алкомет беше обявен за инвеститор номер 1 в България от президента Румен Радев. Този приз беше връчен за вас и вашия труд. Тази година е малко-по трудна, но за мен това е временно явление и силно се надявам бързо да отмине. Вече знаете, че ни очакват много сериозни инвестиции, както във Валцов така и в Пресов цех. Ако успеем да реализираме плановете си, Алкомет ще се издигне на световно ниво. Всичко това ще стане с вашата помощ. Ние закупуваме машини и инвестираме в тях, но най-ценният актив сте вие. Без вас, нищо не би било възможно. Затова искрено ви благодаря“ – с тези думи Фикрет Индже изрази своята благодарност и признателност и  откри вечерта.

shumenonline.bg

Материалът „АЛКОМЕТ“ АД: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МЕТАЛУРЗИ! е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!