BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четин Казак срещна музикалната легенда Мустафа Чаушев с негови приятели

Кандидатът за кмет на Шумен от ДПС Четин Казак и кандидатът за съветник Емне Али организираха вълнуваща среща на почетния гражданин на Шумен, певецът Мустафа Чаушев с негови съученици, съседи и приятели от детството. На срещата в предизборния щаб в кв.“Боян Българанов“ присъства и дъщеря му Ажда.
В задушевен разговор с певеца оживяха спомени от дните му, прекарани в родния Шумен и изживени емоционално със скъпи за него хора.
Със сълзи на очи някои съученици припомниха техни общи преживявания от миналото, както и почетоха паметта на тези, които вече не са между живите.
Звездните гости подариха на присъстващите дискове с най-новите им песни и автографи.
Видният шуменски изпълнител, една от емблемите на града пожелаха на кандидата за кмет успех.
Те подариха на многобройната публика в Спортната зала на „Арена Шумен“ грандиозен концерт. А преди това кандидатът за кмет сюрпризира публиката с невероятно изпълнение на химна на Шумен „Оттука започва България“ заедно с композитора, певец и музикант Асен Масларски.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!