BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Триуфм на шуменските мажоретки в Италия, връщат се с европейска титла

Шуменските мажоретки,  при СК „Ритмик“, станаха европейски шампионки в категория „Помпон“ на провелото се от 10 до 13 октомври първенство в Линяно Сабиадоро, Италия. Това съобщиха за shumenonline.bg треньорките на момичетата Марийола Спасова и Снежка Иванова.

Снимки: СК „Ритмик“

23-те красавици, които са част от националния мажоретен отбор на България, завоювали престижната титла от 23-тото Европейско първенство сред над 2 000 конкуретки от 14 държави.

„Това е втората ни европейска титла, първата ни беше през 2013 г. в Норвегия. Въпреки изключителната конкуренция в лицето на Хърватия и Чехия, нашите момичета се представиха убедително“, съобщи за shumenonline.bg от Италия наставничката на момичетата Марийола Спасова.

Тимът ни се представил с три съчетания, като в категориите традиционал и параден корпус момичетата заели четвърто и пето място.

Досега България има две европейски, две вицеевропесйки титли, две втори и едно трето място.

Това е поредното постижение на шуменските мажоретки, които през последните години участват и печелят награди в европейски турнири в Англия, Франция, Норвегия, Хърватска и др.

shumenonline.bg

 

 

 

 

 

 

Материалът Триуфм на шуменските мажоретки в Италия, връщат се с европейска титла е публикуван за пръв път на Shumen Online – Новини от Шумен и региона.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!