BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тежка катастрофа край Макак с шестима пострадали и загинало дете

Тежък пътен инцидент е възникнал на АМ“Хемус“ в посока от Варна към София близо до Шумен , до надлеза на кв. Макак.

Сигнал за произшествието е получен в дежурната част на ОДМВР- Шумен малко след 18:15 часа днес. Съобщено било, че произшествието е между два автомобила- Фолксваген Голф с варненска регистрация и Форд „Фиеста“ с русенска. По първоначални данни водачът на фолксвагена 35-годишна жена от Варна поради движение с несъобразена скорост и липса на достатъчно дистанция ударила движещия се пред нея лек автомобил Форд „Фиеста“.

В резултат на удара фордът се преобърнал на пътното платно. Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила. В МБАЛ – Шумен са откарани останалите трима пътници от форда и водачът. За преглед в болничното заведение са откарани 35-годишната жена, която била зад волана на фолксвагена и дете на 8 години.

На място се извършва оглед, изясняват се причините довели до възникване на инцидента.Създадена е временна организация на движението.

Превозните средства се отбиват на 350-ти километър на магистралата посока Варна- София през път I-2 в посока към София. Молим водачите да шофират с повишено внимание.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!