BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

С томбола ЕНЕРГО-ПРО насърчава клиентите си да заплащат онлайн сметките за ток

ЕНЕРГО-ПРО Продажби ще подари таблет и 3 ваучера за пазаруване на свои клиенти, които са заплатили своята сметка за електроенергия през онлайн платформата на дружеството на адрес: https://vp.energo-pro.bg/. Това съобщиха от компанията.
Участието в играта „Плати онлайн и спечели“ е напълно безплатно и в нея може да се включи всеки клиент на ЕНЕРГО-ПРО Продажби, който е заплатил сметката си за електроенергия през сайта на ЕНЕРГО-ПРО в периода 7 юли – 7 август 2020 година включително. За целта е необходимо да попълни своите данни в pop-up прозорец на началните страници на ЕНЕРГО-ПРО Варна и ЕНЕРГО-ПРО Продажби, като впише клиентски номер, имена на титуляр на партидата, телефонен номер и задължително потвърди, че е запознат с Правилата за участие и действително е извършил плащане през онлайн платформата. След приключване на играта на случаен принцип в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени четиримата печеливши участници. Те ще бъдат уведомени с телефонно обаждане в срок до 5 дни след тегленето.
Новият начин за плащане на месечни задължения за консумирана енергия беше въведен от ЕНЕРГО-ПРО преди два месеца и вече отчита близо 10 000 плащания. Достатъчно е клиентите да разполагат с дебитна или кредитна карта и в две стъпки могат бързо, удобно и без допълнителни такси да погасят своите задължения без да се налага да посещават физически офис на ЕНЕРГО-ПРО или някой от партньорите на енергийния доставчик.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен обяви търг за отдаване под наем на земеделски земи
Следваща статияКръгово кръстовище изграждат до жп прелеза в Хитрино

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!