BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Програма на Александър Райков Александров от АБВ гр. Плиска!

Програма на Александър Райков Александров от АБВ гр. Плиска!

Александър Райков: влизам в Битката за общински съветник в община Каспичан. Моята програма е насочена към младите хора. Работил съм и искам да работя за проблемите на Плиска .

1.На всяко едно дете родено в Плиска и родителите му са от Плиска еднократно при раждането ще дам по 50 лв. Това е един малък социален стимул от моя страна.

2. На всяко едно плисковско дете записано в първи клас на което родителите му са от Плиска ще дам 50 лв. еднократна помощ за да си подпомогнат родителите му.
Ето още един социален стимул за който аз поемам ангажимент.

3. Срещи с хората и разясняване на въпросите от сесиите в община Каспичан свързани с гр. Плиска и търсене на общественото мнение като аз съм техният представител в общинският съвет.

4. Ще подпомагам всеки Пенсионерски клуб на територията на Плиска скромно при нужда. Ще съдействам за Изграждане на паметник на хан Аспарух в град Плиска именно тук му е мястото като това допълнително ще привлече туристи в малкото ни населено място, но и тази социална ангажираност ще прослави населеното ни място. Ще се боря за всички инфраструктурни проекти свързани с моят роден град Плиска.

Моята кампания е да бъда сред хората и да говоря с тях, да зная къде и какви проблеми има и да ги решаваме. Очаквам гражданите на Гр.Плиска да говорят с мен и да поставят въпросите си. Вече поставиха питане за уличното осветление, че има места където има нужда, а другаде свети ненужно.

Казвам се Александър Райков Александров и съм кандидат за общински съветник от ПП АБВ. Аз съм до Вас, сега Вие бъдете до мен. В бюлетината гласувайте с номер 14 и 102, това е АБВ -Алтернатива за Българското Възраждане.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Александър Райков Александров АБВ гр. Плиска!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!