BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Няма колони от автомобили, обстановката на КПП-тата спокойна

Спокойна е обстановката на изградените контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните артерии на град Шумен. Към момента колони от чакащи автомобили няма. По-интензивен е бил трафикът в сутрешните часове днес, както и в късните следобедни часове вчера.  Директорът на ОДМВР- Шумен ст.комисар Ялчън Расим  призовава хората да бъдат търпеливи и да оказват съдействие на полицейските служители, които регулират потока от автомобили на 9-те кпп.  Повечето от пътуващите са наясно с въведените мерки и при спиране представят на униформените необходимите документи.  Бланката, която беше разработена за улеснение на гражданите е качена в сайта на ОДМВР- Шумен,  по пунктовете  има отпечатани и при нужда могат да се вземат от полицаите. Така придвижването по пунктовете става по-бързо.  Важно е хората да разберат, че въведените ограничения са за тяхно добро. До момента напрежение по пунктовете не е имало, допълни  ст.комисар Расим. 13 са полицейските екипи, които са ангажирани с обезпечаване на реда по пунктовете на входно-изходните артерии на град Шумен. Полицейски служители извършват периодични проверки на поставените под карантина лица. Към момента техният брой е 150.

Служителите на реда се грижат за недопускане на нарушаване на обществения ред и следят за реда по време на  въведеното извънредно положение.  Отново молим за вашата отговорност и напомняме , че безотговорните граждани, които не изпълняват предприетите предписания натоварват  допълнително полицейските служители.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!