BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи

 На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта през последните 24 часа. В 22:58 часа на 18 януари е приет сигнал за пожар в комин в имот на ул. “Червена стена“ в Шумен. Пламъците били погасени с оцетна киселина. Пожарът е без нанесени материални щети.

Екип от Велики Преслав е оказал съдействие за отключване на входна врата на жилище на 80-годишна жена от града.

Огнеборци от Нови пазар са погасили пожар в комин на ул.“Люлин“ вчера по обяд. Пожарът е без загуби.

В 16:41 часа е приет сигнал за пожар в апартамент на ул.“ Патриарх Евтимий“ в Нови пазар. На място пристигнал противопожарен екип, който заварил да горят отпадъци на пода в апартамент на четвърти етаж. Пламъците са погасени с 200 л. вода, опушени са около 120кв.м. стени. Изгорял е около 1 кв.м. паркет. Апартаментът и жилищата в съседство са  спасени от опожаряване.

Малко след 21 часа новопазарските пожарникари са погасили пожар в комин на жилище на ул. “Хаджи Димитър“.

В 01:22 часа в РСПБЗН- Нови пазар е приет сигнал за пожар в лек автомобил  „Деу“ на АМ „Хемус“. Пожарът бил на 374 километър след село Невша, в посока към София. Пламъците са погасени с помощта на 1000 л. вода, автомобилът е унищожен. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!