BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Красимир Костов: Ще възстановим спортната база, защото имаме управленски опит

Високите наеми, които трябва да плащат спортните клубове, за да тренират в зала „Младост” или „Арена Шумен” са непосилни. Този проблем изложиха пред кандидата за кмет от ПП ”Български социалдемократи” Красимир Костов и съветници треньори.
При детско-юношеския спорт най-голям проблем е, че от девет треньори в Ученическата спортна школа, четирима са в пенсионна възраст и няма млади кадри.

„Ще направя така, че Общината преференциално да финансира 6 от спортовете, в които Шумен има традиции: футбол, бокс, борба, хандбал, волейбол, баскетбол и ще направим тренировъчната база в града достъпна за всички” – увери Красимир Костов. Ще ремонтираме спортните зали „Младост“ и „Плиска“, като ще разширим седалищната част в зала „Младост“ и ще извършим основен ремонт на съблекалните. Ще реализираме чрез проект изграждането на спортен салон в НУ „Княз Борис I“, както ще ремонтираме и трибунната част на Ученическия салон, категоричен бе той.
Другите проекти, по които предстои доста работа са възстановяване на общинската собственост върху шуменското летище и възраждане на безмоторното летене, както и аероклуб „Шумен“. Създаване на професионален футболен клуб „Шумен“. Организиране на състезания с електрически тротинетки и електрически скейтбордове.
„Идеите ни са реализируеми, защото имаме управленски опит, знаем проблемите, няма да търсим грешките, а ще вървим към тяхното отстраняване и развитие на спорта” – допълни кандидатът за кмет на Шумен за трети мандат Красимир Костов.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!