BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фенове на футбола от Шумен искат строго наказание за отбора на Върбица заради побой

Фенове на футбола и подръжници на ФК “Волов ” Шумен искат строги санкции за отбора на Върбица след побой над вратаря на шуменския тим.

Грозната сцена се е разиграла след края на мача.

“Мачът бе изпуснат още от самото му начало. Домакините от Върбица се държаха изключително агресивно не само към противника си, но и към съдиите. Част от публиката им също спомогна за ескалацията на напрежението с псувни и обиди. Хода на доста мачове, но толкова грозено и долно отношение не съм виждал. Изобщо не може да стане дума спортсменство. ” ,коментира за СтрелаБГ Тихомир, който е бил сред публиката и станал и свидетел на побоя.

Още по време на мача един от играчите на Върбица отправил закана към вратарят на ФК “Волов” Шумен с думите “След мача бягай бързо, че ако те хвана… “. Така и станало, След края на редовното време Шуменският бранител бил ударен в тила. Момчето опитало да се защити, но последвали ритници и бил повален на земята. В мелето се включили и от публиката но домакините.

“Най-потресаващото беше, че един здрав мъж, баща на футболист от Върбица, започна да рита поваленото момче в гърба. Наистина съм адски отвратен…”, добави Тишо.

Вратарят на Волов е бил откаран в МБАЛ-Шумен.

Футболните фенове от Шумен се обединяват около това, виновниците и участниците в боя да бъдат наказани по законов ред, а отборът на Върбица да понесе строги санкции.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!