BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ключ към иновациите

Образователен форум за обмяна на педагогически практики „Ключ към иновациите“ ще се проведе за първи път в Шумен. Събитието се организира от Фондация „Образователни хоризонти“, като партньори и съорганизатори на инициативата са Община Шумен, РУО-Шумен и Народно читалище „Добри Войников-1856“.

Форумът ще се проведе на 04.11.2024 г. в зала „Сава Доброплодни“ на читалище „Добри Войников-1856“. Поводът за събиране на педагозите от региона и обмена на успешни практики е Деня на народните будители.

Събитието ще даде възможност на учителите да споделят иновативни методи в три направления: „Проектно-базирано обучение“, „Обучение чрез преживяване“ и „Извънкласни дейности“.

Форумът е отворен за участие за всички педагози, които работят във всички етапи на образованието във всички държавни и общински училища на територията на област Шумен.

Всеки участник ще разполага с десет минути за представяне на своята разработка и може да използва презентация, да приложи игрови подход, да доведе свои ученици или да си взаимодейства с аудиторията.

Всеки учител трябва да попълни следния формуляр за участие: https://docs.google.com/forms/d/18f-8ifTPCwy4D32ieQNOCZXMZ5uVt0w22REK8WHLXTA/edit

Срокът за записване за участие в образователния форум е 25.10.2024г.

За допълнителна информация относно събитието можете да пишете на имейл: [email protected] или да се обадите на телефон 0895 301 021.

След събитието представените учителски практики ще бъдат оформени в сборник „Ключ към иновациите“ и ще бъдат издадени електронно и качени на сайта на Фондация „Образователни хоризонти“.

Материалът Ключ към иновациите е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!