BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Познават ли водачите в Шумен правилата за движение на пътя?

Познават ли водачите в Шумен Закона за движение по пътищата, провериха днес ученици от СУ “Панайот Волов“ в града. Инициативата е част от мероприятията, свързани със седмицата за превенция на детската пътна безопасност.

С помощта на пътните полицаи Йоана Йорданова и Николай Николов децата спираха водачи и им задаваха въпроси, свързани с пътното движение. Оказа се, че всички отговориха правилно, за което получиха специален стикер, изработен от децата „ Аз познавам ЗдвП“.

Пътните полицаи не пропуснаха възможността да напомнят на водачите да бъдат толерантни и да спазват закона. На децата припомниха, че като пешеходци имат задължение да бъдат внимателни и отговорни, да не бягат, да се оглеждат и да не си гледат телефоните докато пресичат.

Мероприятията на територията на ОДМВР- Шумен продължават и през следващите дни.

shumenonline.bg

Материалът Познават ли водачите в Шумен правилата за движение на пътя? е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!