BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Искра от водопровод подпали житен блок

През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на сигнал за пожар в сухи треви в село Васил Друмев, който е ликвидиран без да са допуснати материални загуби. Екип на РСПБЗН – Шумен е оказал съдействие за обезопасяване на катастрофирали два автомобила „Форд Ескорт“ и „Фолксваген Туран“ на главния път между село Дибич и село Радко Димитриево малко след 09.00 часа в неделя. Екипът, който бил на място освободил пътно то платно.
В петък екипи от Шумен са оказали съдействие за пренасяне на двама болни мъже от жилищата им до екипи на спешна помощ.
На 27 юни в 18.54 часа в дежурната част на РСПБЗН- Шумен е приет сигнал за пожар в житен блок в землището на село Струйно. Към произшествието бил насочен екип от шуменската пожарна. Огнеборците погасили пламъците с помощта на 2 тона вода. Унищожени са 10 декара с пшенични посеви, спасени от опожаряване са 120 декара посеви пшеница. Причина за пожара – искра от електропровод.
В 15.10 часа на 27 юни е съобщено за пожар в сухи треви в двор на несъществуваща детска градина в село Преселка. Към адреса е насочен екип от РСПБЗН- Нови пазар. Пламъците били погасени с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа 29 юни празнуваме Петровден

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!