BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънчево начало на деня, следобед идват облаци

Предимно слънчево ще бъде днес в предиобедните часове. След обяд ще се развие купеста облачност и над и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще продължи да духа слаб северозападен вятър, който до вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. Дневните температури ще останат почти без промяна и максималните ще са предимно между 18 и 23 градуса.

В четвъртък и петък температурите бързо и съществено ще се повишават и през втория ден максималните ще бъдат между 23 и 32 градуса, по Черноморието малко по-ниски. Ще бъде предимно слънчево. Купеста облачност ще се развива следобедните часове в четвъртък, но вероятността за валежи е малка. В петък с висока и средна облачност по-значителна над западната половина на страната. В Източна България и районите, разположени в близост до северните склонове на планините, вятърът от юг-югозапад ще се усили.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!