BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Маски за тези, които не могат да спрат работа

200 маски са раздадени във Велики Преслав на работещите в Домашния социален патронаж, на служители в Центъра за обслужване на граждани и на заетите по проекта „Патронажна грижа”. Маски са получили работещите в общинското предприятие по трудова заетост и личните лекари. Лекарите в общинската болница не са предвидени в тази бройка.

50 маски за многократна употреба са пристигнали като дарение за служителите на РУ във Велики Преслав. Маските са ушити от Албена Параскевова от града, която разполага със собствено ателие. Тези предпазни средства са напълно достатъчни за служителите на Районното управление, които работят на територията на Велики Преслав, стана ясно от думите на началника гл. инспектор Румен Симеонов.

В града се създава организация, за да започне дезинфекция на улиците и на входно-изходните артерии. За целта администрацията подготвя камиона на Гражданска защита. Отделно работещи в общинското предприятие пръскат тротоарите пред магазини и обществени сгради.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!