BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„ЧУДЕСАТА В НАС“ – спектакъл за душата идва в Шумен

На 10 октомври телевизионната водеща Меги Димчева, позната от предаването „Търси се“ по БТВ, ще представи в Шумен своя нов проект „Чудесата в нас“.

Чудесата в нас“ е спектакъл – преживяване, в който древните духовни практики от йога, медитации, дишане, молитва, себепознаване, любов към себе си и други техники за личностно развитие, достигат до публиката чрез музиката и текстовете на любими български песни.

Специални гости В Шумен ще бъдат прекрасното артистичното семейство Мариана Попова и Веселин Плачков. Заедно с тях публиката ще търси отговори на най-важните въпроси в живота – как да останем верни на себе си, да търсим щастието и любовта вътре в нас, да благодарим за трудните моменти и да ценим най-важните хора в живота си.

Нежната интерпретация на български песни ще бъде изпълнена в специален аранжимент от талантливия певец Борис Илиев. На пианото ще свири виртуозният пианист Иво Дуков.

Това е едно събитие, което ще провокира зрителите да се вслушат във вътрешния си глас, да застанат на собствения път, да благодарят за всяко преживяване, да се усетят свободни в избора си и щастливи от това, което са. Защото всеки от нас е чудо!

Мястото на срещата е Гранд хотел “Шумен“, ресторант „Панорама“, който за първи път ще се превърне в зала за духовни преживявания чрез специално осветление и музика.

Билети може да си купите онлайн от Eventim и на касата до Театъра в Шумен.

shumenonline.bg

 

Материалът „ЧУДЕСАТА В НАС“ – спектакъл за душата идва в Шумен е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!