BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

БСП – Обединена левица регистрира кандидат-депутатската си листа в Шумен

Борислав Гуцанов повежда листата на “БСП – Обединена левица” в Шумен за предсрочните парламентарни избори. Днес широкото ляво обединение подаде документите си в РИК.

Гуцанов водеше листата и на вота през юни, когато социалистите успяха да си върнат загубения мандат в областта.

Второ място в листата поема проф. Катя Кайрякова, която и сега е депутат. След нея се нарежда общинският съветник от Нови пазар Владислав Пенев, а четвърта е председателят на жените социалистки в Шумен Гергана Николова.

Шумен и цялата област заслужават да получат необходимата помощ от държавата за ключовите си инфраструктурни проекти. В следващия парламент БСП – Обединена левица” ще се бори за това”, заяви Борислав Гуцанов. Той обърна специално внимание на необходимостта да се реши проблема с безводието.

БСП има ключва роля в местната власт в Областта. Кметът на Шумен Христо Христов и кметът на Нови пазар Георги Георгиев бяха избрани именно от листата на социалистите.

След регистрацията гуцанов уточни, че в четвъртък обединението ще представи своята програма „100 точки за ускорено развитие на България“. Представяме конкретна програма и се надяваме и призоваваме политическите партии да отидат именно сред хората, сред избирателите, да обясним кой какви виждания има за развитието на страната, а не да се замерваме с компромати. Мисля, че това трябва да чуят хората и да преценят коя от партиите има възможности да промени техния живот към по-добро, това е големият смисъл в крайна сметка на изборите. Така че – 100 точки за ускорено развитие на България“ коментира водачът на шуменската листа Борислав Гуцанов.

Материалът БСП – Обединена левица регистрира кандидат-депутатската си листа в Шумен е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!