BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьор с неукрепен товар и неизправни светлини отнесе акт

Преди два дни, по време на линеен контрол на движението, полицейски екип спрял за проверка водач на тежкотоварен автомобил. Пътните полицаи се движели по околовръстния път към Велики Преслав. Забелязали водач на тежкотоварен автомобил с неизправни светлини.

Установили, че в колоната, в която се придвижвали, стоповете му не светили. Отбит бил от пътното движение. При проверката станало ясно, че не е покрил и обезопасил товара, който превозва.

Съставен му е акт за установено административно нарушение. Проверките по линейния контрол продължават. Той е въведен като метод за превантивно въздействие и контрол и е една от разпоредените от министъра на вътрешните работи мерки за противодействие на пътния травматизъм.

shumenonline.bg

Материалът Шофьор с неукрепен товар и неизправни светлини отнесе акт е публикуван за пръв път на Shumenоnline – Хвани новината.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!