BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шест училища с подаръци от РИОСВ Шумен

Шуменската екоинспекция ще подари метални съдове за събиране на пластмасови капачки на шест училища, чиито възпитаници участваха и се класираха на първите шест места в конкурса за научно есе „Да живеем екологично“, който се реализира по Програма „Младежи за околна среда“ на Министерството на околната среда и водите и със съдействието на Шуменския университет.

В навечерието на деня на дарителя, днес на официално награждаване бяха връчени индивидуални награди на победителите в конкурса и сертификати за притежание на металните съдове на ръководители и представители на учебните заведения.

На събитието присъстваха ученици, преподаватели и ръководители на училища, както и преподаватели и представители на ректорското ръководство на Шуменския университет. В началото на декември съдове за събиране на пластмасови капачки ще бъдат монтирани в ППМГ „Нанчо Попович“ – гр. Шумен, СУ „Йоан Екзарх“ – гр. Шумен, СУ „Сава Доброплодни“ – гр. Шумен, I СУ „Свети Седмочисленици“ – гр. Търговище, ПГСС „Никола Пушкаров“ – гр. Попово и СУ „Васил Левски“ – гр. Нови пазар. Те са изработени за РИОСВ-Шумен със средства по Програмата на екоминистерството.

shumenonline.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Материалът Шест училища с подаръци от РИОСВ Шумен е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!