BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Честит Ден на храбростта!

Областният управител на Шумен проф. Христо Христов отправя поздравление към хората с пагони по повод 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия. В него се казва:

“Уважаеми офицери, сержанти и войници, ветерани от войните, воини от запаса и резерва,

Уважаеми госпожи и господа,

Приемете сърдечните ми поздравления по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия!

На този ден отдаваме почит към героизма на хилядите български воини и се прекланяме пред подвига и саможертвата им в името на свободата и независимостта на България. Свеждаме глави в знак на дълбока признателност към предците ни, записали в историята ни славни победи по бойните полета и защитили правото на българския народ за освобождение и национално обединение.

В деня на свети Георги Победоносец изразяваме своята признателност и към военнослужещите от Българската армия, които с делата си днес пазят величието на българската бойна слава, с професионализъм и достойнство изпълняват отговорната си мисия за защита на сигурността на нашата страна.

На този светъл празник желая на всички здраве, благополучие и нови успехи! Честит празник!”, завършва поздравлението на проф. Христо Христов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Материалът Честит Ден на храбростта! е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!