BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Силна подкрепа за кандидатите на БСП в село Царев брод

С бурни аплодисменти в село Царев брод бяха посрещнати кандидатите на коалиция „БСП за България“, водени от проф. д-р Христо Христов, кандидат за кмет на община Шумен.

Предизборната среща в препълнената зала на читалището откри един от най-младите участници в местната надпревара Роберто Василев, кандидат за кмет на село Царев брод от листата на БСП.

В емоционално обръщение към присъстващите той благодари за гласуваното доверие. Като акценти в своята програма той подчерта необходимостта от повече благоустройствени дейности, създаване на подходящи условия за живот на младите семейства в селото, изграждане на места за отдих и забавления за децата и младежите.

Необходимостта от заделяне на повече ресурси и адекватна грижа за хората в малките населени места подчерта и кандидатът за кмет на община Шумен проф. д-р Христо Христов. „Знаем за проблемите на село Царев брод. Знаем, че има нужда да се асфалтират повече улици и ще се постараем това да се случи. Знаем за острия проблем с бездомните кучета, и това, което е може би най-притеснителното за жителите на селото – натовареният трафик от преминаващи тирове.

Действително тежките камиони нарушават не само инфраструктурата, но са и заплаха за здравето и живота на хората. Затова ще търсим дълготрайни решения съвместно с представители на компетентните държавни институции“, подчерта проф. Христов. В заключителната част на срещата жителите на селото поставиха редица важни проблеми останали нерешени през последните години, като настояха за по-строг контрол при извършването на ремонтни дейности и повече инвестиции със социална насоченост, както и подобряване на спортните обекти на територията на населеното място. От своя страна кандидатите на БСП увериха, че ще бъдат в постоянен контакт през следващите четири години с жителите на селото за своевременно решаване на належащите проблеми.

С призив към присъстващите се обърна народният представител от КП „БСП за България“ Иван Иванов: „Излизаме пред вас с категоричната заявка да изпълним поетите ангажименти. Нашата цел е да имаме силно представителство в местната власт, затова се нуждаем от вашата подкрепа, както за издигнатите кандидати за кмет на община Шумен и село Царев брод, така и за листата общински съветници на БСП.

Гласувайте с номер едно в бюлетината на 29 октомври“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър „БСП за България“ – Шумен

shumennline.bg

Материалът Силна подкрепа за кандидатите на БСП в село Царев брод е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!