BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Рали-пилот загина край Тушовица

По време на частна тренировка на макадам по черен път във високата част над с. Тушовица днес, малко преди обед, е възникнал инцидент с българския екипаж. Автомобилът напуснал трасето след удар в бетонно съоръжение, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Навигаторът, 42-годишен мъж, успял да помогне и да извади пилота от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци. Пострадалият 50-годишен пилот, с множество травми, е откаран в шуменската болница. Реанимиран е в линейката. Въпреки усилията на медиците, е починал в болничното заведение. Навигаторът му е прегледан, установена е фрактура на таза. Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължават.

Екипажът участвал в частна тренировка – подготовка за международно рали на макадам в Румъния. В тренировката е участвал само един български екипаж, уточниха от пресцентъра на полицията.

Материалът Рали-пилот загина край Тушовица е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!