BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приемат младежки проекти

Община Шумен стартира приема на предложения за финансиране на младежки проекти. Срокът за кандидатстване е до 15 април, съобщават от пресцентъра на общината. През тази година за реализацията на идеите на младите хора в Шумен от общинската администрация са предвидили сумата от 65 000 лв. Инициативата се осъществява за девета поредна година, като и през настоящата година няма ограничение в избора на теми, по които може да се работи.

Предложенията могат да се подават на гише № 3 в Центъра за информация и услуги в сградата на общинската администрация или в електронен формат на e-mail: e.dimcheva@shumen.bg до 16,00 часа на 15 април. Необходимите документи за кандидатстване  са поместени в сайта на Община Шумен, секция „Култура, младежки дейности и спорт“, раздел „Младежки дейности“.

През изминалата година Общината е финансирала 18 проекта в различни области, сред които за доброволчески дейности, обучения, работилници, музикално, танцово и изобразително творчество, подобряване на градската среда и др.

 

Материалът Приемат младежки проекти е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!