BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията пое охраната на секциите

Към 19 часа на 4 ноември екипите на ОДМВР-Шумен поеха охраната на СИК на територията на областта, където ще се проведе втори тур на изборите, съобщиха от пресцентъра на полицията. Утре, преди началото на изборния ден, секциите ще бъдат предадени на секционните комисии.
По време на изборния ден полицейските служители ще извършват охрана извън секциите. Ще вземат отношение при поискване от председателя на секционната комисия при констатиране на нередности и нарушения на обществения ред и в помещенията за гласуване.
До момента от ОДМВР- Шумен са издадени 2 удостоверения на български граждани, с които могат да упражнят правото си на вот в изборния ден. Удостоверенията се издават при изгубен, откраднат, повреден или унищожен документ за самоличност. Утре, 5 ноември сектор „Български документи за самоличност“ към ОДМВР- Шумен ще работи от 08,30 до 19,30 часа.
На тел: 054 800-588, спешен телефон 112 и 029011298, e-mail: izbori@mvr.bg и shumen@mvr.bg се приемат сигнали от граждани, свързани с нарушения на изборния процес. Съобщенията трябва да са свързани с нарушения, които могат да възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и да бъдат съотносими към дейността на МВР.

Материалът Полицията пое охраната на секциите е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!