BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията в Шумен на крак в дните до Великден и на самия празник

В дните до Великден и на самия празник пред всички църкви ще дежурят полицаи, е пред по-големите храмове ще има и пожарникариХрамовете в областта са проверени за пожарна безопасност, а свещениците са инструктирани как при нужда  да проведат безопасна евакуацияПоет е ангажимент да подават своевременно информация в полицията ако забележат хора със съмнително поведение или паркирани в близост до храмовете автомобили, или други превозни средства, които са съмнителни.

Разполагат с телефоните на дежурните оперативни части, и могат да подават веднага сигнал при възникнал проблем. Църковните настоятелства и свещенослужителите са инструктирани как да реагират при изоставени съмнителни пакети, запознати са с механизмите на джебчийството, мерките за пожарна безопасност, използването на подръчните противопожарни уреди. Полицейското присъствие ще бъде засилено във всички малки общини в региона, за да не се допускат престъпни посегателства. Мобилни екипи ще контролират и движението по пътя. Ще се следи за неправоспособни и водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол.

Източник: strelabg.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!