BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицаи отработваха техники за задържане

Обученията за подобряване на практическата подготовка на полицейския състав, за по-добра реакция в кризисни и напрегнати ситуации в областната дирекция в Шумен продължават.

С теоретична част по технически действия и ред за употреба на физическа сила и помощни средства от полицейските органи започна обучението на състава на РУ- Велики Преслав днес.

Практическата част за повишаване на професионалната компетентност се проведе под зоркия поглед на полицаи от сектор „Специални тактически действия“ на Областната дирекция на МВР- Шумен. Освен тематичните обучения по различни модули, продължава подготовката и проверката на работата с оръжие на служителите, провеждат се обучения по стрелба, лична полицейска защита и физическа подготовка.

shumenonline.bg

Материалът Полицаи отработваха техники за задържане е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!