BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подкрепа за ГЕРБ – СДС

Кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС днес се срещнаха с жители на Шумен и Нови пазар. На изнесените приемни хората от двете населени места коментираха политическата нестабилност и липса на ефективна работа на институциите през последните две години.

Оплакват се от непрекъснато растящите цени и високата инфлация. Хората поискаха този път да се създаде редовно правителство. Позитивни и открити, хората споделяха за спокойствието и сигурността, които са имали преди. Доверието и подкрепата са най-ценните, които зареждат с надежда за утрешния ден.

За ГЕРБ-СДС няма сектор, който да не е с приоритет.  Най-спешно трябва да се предприемат мерки за овладяване на икономическото и политическото напрежение, което влияе върху здравеопазване, образование, социална политика, спокойната работа на местната власт. Част от средносрочните цели, които си поставя ГЕРБ-СДС са:

  • Сигурност и предвидимост на пазара;
  • Реализиране на национални програми в образователния сектор;
  • Механизми за осигуряване на целеви средства за общинските болници;
  • Възстановяване на общественото доверие в държавните институции;
  • Инвестиции в инфраструктурата и технологиите.

Високата избирателната активност е гарант за представителност на институциите. Само редовно правителство с участието на ГЕРБ-СДС ще осигури спокойствие и стабилност.

За стабилна България отново на 2-ри април с номер 2!

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Материалът Подкрепа за ГЕРБ – СДС е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!