BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Огнеборци на помощ на болен мъж и обърнат камион, гасиха и пожар

През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на три сигнала за произшествия. В 11:08 часа на 21 ноември е потърсена помощ за пренасяне на болен мъж от жилището му на ул. „Поп Андрей“ в Шумен до екип на спешна помощ.

Снимка: Виждам те КАТ Шумен/Любомир Борилов

Малко след 16 часа вчера е приет сигнал за обърнат на пътното платно тежкотоварен автомобил на кръгово кръстовище на Индустриален парк в Шумен. След като пристигнал на място, екипът обезопасил мястото със светлоотразителна лента и откачил акумулатора на автомобила.

В 01:09 часа на 22 ноември е приет сигнал за пожар в контейнер за смет на ул. „Никола Петрини“ във Велики Преслав. На място бил пратен противопожарен екип , който погасил пламъците с помощта на 200 л. вода.

shumenonline.bg

Материалът Огнеборци на помощ на болен мъж и обърнат камион, гасиха и пожар е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!