BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Няма да те забравим, Краси!

Служители на ОДМВР Шумен почетоха с едноминутно мълчание и включени светлинни сигнали на служебните автомобили паметта на журналиста Красимир Крумов днес преди началото на специализирана полицейска операция по безопасност на движението, съобщават от пресцентъра на полицията.

През над 30-годишната си журналистическа практика Краси е отразявал стотици пъти дейността на полицаи и пожарникари от областта. Бил е и доста критичен и емоционален, но винаги обективен. Посочвал ни е и грешки и неточности, но сме му били благодарни. Разказвал е такива човешки истории като „Полицайка пее песни на бебе“, „ Ода за Зила“, за хора попаднали в беда. Истории, писани от неговото „перо“, както само той си го може – уникално, неповторимо, най-вече по човешки. Разкази, които обикновено, като четеш заплакваш. Няма да забравим как изобличаваше мулета на телефонни измамници, как се съгласи да „работи“ като муле, за да съдейства с каквото може да бъдат установени и как ходеше до адресите на хората, за да им разкаже, че не трябва да вярват на непознати. Няма да забравим никога каузите, в които участваше лично и даваше всичко от себе си за правдата. Няма да те забравим, Краси!“, така завършва съобщението от пресцентъра на полицията в Шумен.

Материалът Няма да те забравим, Краси! е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!