BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нова коледна украса

Шумен ще посрещне коледно-новогодишните празници с нова коледна украса. В централната градска част – по пешеходната зона на бул. „Славянски“ в участъка от пл. „Освобождение“ до пл. „Кристал“ са поставени нови светлинни елементи, съобщават от пресцентъра на общината. Подменена с нова е и украсата по булевард „Мадара“ и по улиците „Марица“ и „Васил Друмев“. Вече е монтирана украсата по бул. „Славянски“, бул. „Симеон Велики“ и бул. „Велики Преслав“ в участъка от кръговото кръстовище на Руски паметник до ул. „Съединение“, в района на зала „Арена Шумен“, както и на други места в града.

Припомняме, че празничните светлини в Шумен ще бъдат запалени на 5 декември (понеделник) от 17.30 часа в парка до сградата на общината. Там ще бъде разположен и детският кът, който е обновен с допълнителни елементи и светещи конструкции. На 5 декември ще заработи и традиционният коледен базар. Дървените къщички, в които ще се предлагат различни лакомства и сувенири, ще бъдат разположени на две места в града – в парка до общинската администрация и по пешеходната зона на бул. „Славянски“ между бившето кино „Херсон“ и Цветния пазар.

Материалът Нова коледна украса е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!